Ski resort Trnava-Luhy

Information

Lyžařský areál Trnava-Luhy leží ve výšce 500m nad mořem. Celková kapacita areálu je 1870 osob/hod. Celková délka sjezdových tratí je 950 m. Hlavní sjezdovka je 400m dlouhá, obrácená k jihu, s nočním osvětlením, v levé části je snowpark s překážkami (jen přírodní sníh). Technický sníh zajišťují tři sněžná děla a tři zasněžovací tyče, ke každodenní úpravě používáme rolbu Kässbohrer. K vleku POMA...

Read more
Information

Lyžařský areál Trnava-Luhy leží ve výšce 500m nad mořem. Celková kapacita areálu je 1870 osob/hod. Celková délka sjezdových tratí je 950 m. Hlavní sjezdovka je 400m dlouhá, obrácená k jihu, s nočním osvětlením, v levé části je snowpark s překážkami (jen přírodní sníh). Technický sníh zajišťují tři sněžná děla a tři zasněžovací tyče, ke každodenní úpravě používáme rolbu Kässbohrer. K vleku POMA přibylo v roce 2008 v dolní plytké části sjezdovky 100m tažné lano s unašeči, vhodné pro začátečníky a děti, které zároveň poslouží jako „přibližovadlo“ z parkoviště k pokladně vleku. Od sezóny 2011/2012 máme ještě další 50m lano pro nejmenší, tentokrát bez madel, která někdy činí začátečníkům problémy. Nechybí ani “pohádková” slalomová trasa.

Lyžařská škola SKI PINGI nabízí v našem areálu privátní a skupinovou výuku lyžování a snowboardingu. Pod vedením zkušených instruktorů můžete absolvovat první “krůčky” na lyžích či snowboardu, nebo také zdokonalovat své již získané lyžařské umění.

K většímu komfortu lyžařů a jejich doprovodu přispívá dobře zásobovaný SKI bufet s Apres-Ski stanem s výhledem na svah, a dětský koutek s odpočívárnou. WC je od konce roku 2012 nové, s tekoucí vodou, přímo u bočního vstupu do odpočívárny. Také sváteční lyžaři bez vlastního vybavení u nás nepřijdou zkrátka, neboť mohou využít nabídky malé půjčovny lyží a lyžařských bot. Celý areál je ozvučen.

Vzhledem k dobré poloze a kvalitnímu zázemí máme sezónu obvykle od poloviny prosince do konce března, vleky jsou v provozu šest dní v týdnu včetně večerního lyžování.

Příjezdová cesta je udržovaná, k dispozici jsou tři neplacená parkoviště, nejbližší sjezdovce je 50m.

Lyžařské středisko svými terény uspokojí rodiny s dětmi, lyžaře začátečníky i pokročilé lyžaře a snowboardisty, běžkaře nevyjímaje. V okolí je při dobrých podmínkách několik navazujících běžkařských stop, každoročně připravujeme strojově upravovaný 4km okruh k fotbalovému hřišti a zpět.

Přilehlé Rekreační středisko nabízí zimní víkendové menu. Zrekonstruované relaxační centrum s bazénem, saunou a whirlpoolem vám poskytne úlevu po celodenním lyžování (je lepší předem telefonicky nebo osobně objednat). Hlavní budova RS a ubytovací chaty jsou vzdáleny cca 100m od středu sjezdovky, při dobrých podmínkách přístupné na lyžích.

Zdroj : Úvodní stránka Skiareálu www.rstrnava.cz/lyzovani/

Raffle
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Ski, snow & weather

Ski, snow & weather

Ski, snow & weather
Extensive information on all ski resorts in Europe. Slope maps, snow depths, webcams and more guarantee maximum fun on the slopes.
Ski, snow & weather

Newsletter

Our newsletter informs you about attractive vacation offers, events, competitions and much more.
Subscribe to the newsletter
Thank you for your registration

Your e-mail address has been added to the distribution list.

Favourite ski resorts